Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

İSO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme ve Farkındalık Eğitimi düzenlendi.

Kamuda enerji tasarrufunun sağlanması amacıyla 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile Enerji Kaynaklarının ve Enerjinin Kullanımında Verimliliğin Artırılmasına Dair Yönetmelik kapsamında akademik ve idari personelin katılımıyla Merkez Kütüphane Binası Cemil Meriç Konferans Salonunda 25.03.2024 tarihinde ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi Temel Bilgilendirme ve Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi.

Karal Yazılım İnşaat Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Anonim Şirketi personeli ISO Denetçisi Umutcan SOYDAN tarafından verilen eğitimde TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi yasal mevzuatı ve uygulamaları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.